Pieni tatuointigalleria

1. Milloin olet ottanut tatuointisi?
  2. Miksi otit sen?
tatuointisanimuokvSani, 20v.

  1. Talvella 2011
  2. Koska norsut ovat kivoja. Jokaisella meillä pitää olla oma norsu.

tatuointitaavimuokv

Taavi, 21v.

  1. Keväällä 2011
  2. Sain sen ilmaiseksi ja halusin muistaa elämästäni aina sellaisen ajanjakson, jolloin olen muuttunut paljon ja kasvanut henkisesti.

tatuointieevamuokv

 

Eeva, 20v.

  1. Syksyllä 2011
  2. Se on otettu lähinnä hetken mielijohteesta, mikä kuulostaa todella hullulta, varsinkin näin ison kuvan kohdalla. Olen aina ihaillut täysikuuta ja mielestäni se on todella mielenkiintoinen. Sitten kun tajusin, että hei, voisin tatuoida täysikuun satelliittikuvan selkääni, niin se vaan kolahti. En voisi kuvitella enää olevani ilman täysikuutatuointiani. Pidän tatuoinnista erityisesti, koska siitä näkyy kaikki kuun yksityiskohdat joita ei maahan paljaalla silmällä näy. Keksin kokoajan uusia merkityksiä, että mitä tämä tatuointi merkitsee minulle ja tykkään siitä kokoajan enemmän ja enemmän.

tatuointpyrymuokvPyry, 20v.

  1. Tammikuussa 2012
  2. Koska harrastan valokuvausta ja kyseinen kamera on mulle todella tärkeä. Sain tuollaisen filmikameran kaveriltani joskus kuudennella luokalla; se oli ensimmäinen filmikamerani ja olen käyttänyt sitä siitä lähtien. Tällä tavalla kamera pysyy aina mukana; olin missä tahansa, mä tallennan kaiken!

tatuointimimosamuokv

Mimosa, 18v.

  1.  Otin sen vuonna 2011, en muista tarkalleen milloin.
  2.  Äiti on iso ja tärkeä osa elämääni ja usein mielessäni. Ja noh, äiti on ihana.

tatuointijoonamuokv

 

 

Joona, 21v.

1. Joskus tammikuussa 2012.
2. Ei sen ottamiselle ollut mitään sen erikoisempaa syytä.

tatuointialeksimuokv

 

Aleksi, 20v.

1. Syksyllä 2012.
2. Olin suunnitellut kaulatatuointia jo jonkin aikaa. Ajattelin, että noin näkyvälle paikalle pitäisi saada jokin järkevä tatuointi, ja ilman naurua ja huumorintajua ei vain voi pärjätä. Jos pärjää, niin aika tylsä elämä täytyy olla.

tatuointiriinamuokv

Riina, 20v.

1. 26.5.2012
2. Olin ottanut ensimmäisen tatuointini lähes tasan vuosi aiemmin; toukokuussa oli taas tatuointikuume ja sopivasti rahaa. Teksti on ensimmäinen säkeistö yhdestä runostani. Se kuvailee, mitä mä elämästä ja elämisestä ajattelen (ja se vaan on pirun hieno teksti).

tatuointiruut

Ruut, 20v.

1. ja 2. ”Olimme seurustelleet noin puolitoista viikkoa kun keksimme ottaa tatuoinnit. Oli St. Patrick’sin päivä vuonna 2011 ja kiersimme kaupungilla. Näin tatuointiliikkeen näyteikkunassa tarjouksen 20e/kpl apilatatuoinneista. Ajatus tatuoinneista oli ensin huvittava ja hullu. Niin hullu, että tajusin tehdä tämän silloisen uuden poikaystäväni kanssa.
”Entäs jos me erotaan?”, kysyin vielä ennen kuin astuimme liikkeeseen sisään.
”Ei siinä nimee lue, ja ainakin on hyvä tarina jälkee päin miks se apila on otettu”

tatuointisampsamuokv

Sampsa, 24v.

1. Oisko ollut ennen joulua 2010.
2. Olin juuri saanut tatuointikoneen ja sitä piti testata. Sanoin kaverille, että hän saa piirtää sääreeni mitä vain.  Tatuointia tehdessä ihmettelin, miksi sen tekeminen sattuu niin saatanasti ja neula jää välillä lihaan kiinni. Sitten tajusimme, että siitä voi säätää, miten syvälle se neula uppoaa. Tatuoin itse nuo suorat viivat.

tatuointimarjomuokv

Marjo, 22v.

1. Aloitin sen joulukuussa 2011, jatkoin tammikuussa 2012 ja 15.12. se saatiin viimein valmiiksi. Värit tosin vaativat vielä pientä fiksausta.
2. Yhdessä paidassani oli vuohen kuva ja tajusin, että sehän olisi pirun hieno tatuointina! Olen muutenkin aina halunnut tatuoinnin rintaan. Siitä paidan kuvasta muokattiin sitten vähän erilainen versio.

 

Suurimman osan kuvista tatuoinnin omistajat ovat itse ottaneet, ja suurimman osan teksteistä itse kirjoittaneet.

– Pipsa Havula

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s